FEEL THE GLASS

SunGuard®

Standardne debljine su: 4, 6, 8, ostale po narudžbi.
Koristi se za: prozore, vrata i fasade.

SunGuard®

SunGuard® predstavlja brend jednog od najvećih svjetskih proizvođača stakla. Naziv je nastao kombinacijom riječi „Sun“ (enlg. Sunce) i „Guard“ (engl. čuvati, štititi). Dakle, ova stakla pružaju zaštitu od različitih utjecaja Sunca. To se postiže nanošenjem tankih slojeva različitih metala na površinu stakla.

SunGuard® eXtraSelective je najnoviji komercijalni asortiman stakala za kontrolu solarne energije s trostrukim srebrom. Pruža optimalan omjer prijenosa prirodne svjetlosti u odnosu na kontrolu sunčeve energije.

Više pogledajte ovdje.

https://www.guardianglass.com/eu/en/our-glass/sunguard-extraselective

SunGuard® SuperNeutral je komercijalni asortiman stakala s dvostrukim srebrnim premazom, idealan za one koji traže visoke performanse s vrlo neutralnom estetikom. Njegov vrhunski prirodni prijenos svjetlosti, zaštita od sunca i toplinska izolacija čine ga idealnim za širok raspon primjena.

Više pogledajte ovdje.

https://www.guardianglass.com/eu/en/our-glass/sunguard-superneutral

SunGuard® High Performance je komercijalni asortiman stakala s jednostrukim srebrnim premazom, koja ne samo da nude visoku kontrolu sunčeve svjetlosti, već i fleksibilnost dizajna i dobre razine toplinske izolacije.

Više pogledajte ovdje.

https://www.guardianglass.com/eu/en/our-glass/sunguard-high-performance

SunGuard® Solar je komercijalno staklo koje pomaže reflektirati sunčevu energiju. Čini ga idealnim za primjene kada pretjerano dobivanje sunčeve topline može rezultirati neugodnim životnim okruženjem. Njegove reflektirajuće kvalitete također mogu poboljšati estetsku privlačnost.

Više pogledajte ovdje.

https://www.guardianglass.com/eu/en/our-glass/sunguard-solar

SunGuard® High Durable je vrlo robusno staklo za zaštitu od sunca koje također nudi optičku prozirnost kao i poboljšanu energetsku učinkovitost. Omogućuje solarnu kontrolu u više primjena.

Više pogledajte ovdje.

https://www.guardianglass.com/eu/en/our-glass/sunguard-high-durable